Hero 157 Small

DeLuxe Adventure: nét dat tikkeltje meer

Adventure en comfort hand in hand

Dinnertour: een gastronomisch tintje aan je adventure-trip

Na een dag vol actie en avontuur trek je er 's avonds met je medereizigers op uit om de lokale restaurantjes op te zoeken. Een rasechte tapasbar waar de kleine gerechtjes urenlang blijven komen, een authentieke 'assador' (grillrestaurant) waar je amper met een gewone wagen geraakt of een sterrenrestaurant in het hartje van een oud middeleeuws dorp. Wij testten ze één voor één om jullie de perfecte afsluiter te bezorgen van een perfecte dag.

Comfortabel logement als standaard

Geen basictent waar je zelf nog je slaapzak en koplampje moet meenemen. In de DeLuxe-reizen gaan we sowieso voor comfortabel logement. Kies voor een luxetent of mega-gezellige sheddie met alle nodige comfort, en zelfs een bungalow met privé-sanitair is mogelijk. Meer info over de accommodatie.

Intens groepsavontuur

Met maximaal 14 medereizigers en je vaste prive-gids voor de hele week ervaar je een intens en onvergetelijk groepsavontuur. Gelijkgestemden loop je er sowieso tegen het lijf.

Wie zich na het grenzen verleggen van overdag dus graag laat onderdompelen in wat meer luxe en comfort vindt ongetwijfeld zijn of haar goesting in de Adventure Deluxe of de Canyoning Extended.

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief