Avontuurlijke groepsreis met leuke medereizigers

Ga (bijna) gratis op vakantie

Let's stick together en ga (bijna) gratis op vakantie

Ieder jaar sturen we onze plakteams uit om overal in het land sporthallen, campussen, zwembaden, klimzalen... te overladen met flyers en affiches van X-Adventure en Family Adventure. Zin om lid te worden van dit enthousiaste team X-fans?

Wat verwachten we van jou?

Als lid van het X-plakteam verwachten we van jou dat je door promotiemateriaal te verspreiden en je enthousiasme de avonturenmicrobe doorgeeft aan anderen. Tenminste, jij zorgt ervoor dat onze affiches op zichtbare plaatsen hangen en mensen zo zin krijgen om met ons op vakantie te gaan! :)

Je krijgt van ons een lijst met een 20 tot 30-tal plaklocaties binnen de regio/stad waarvoor jij verantwoordelijk bent. Vanaf januari t.e.m. juni ga je op pad en zorg je ervoor dat onze affiches en flyers zichtbaar aanwezig zijn op deze locaties.

Je kan kiezen tussen 2 verschillende rondes:

De ALGEMENE rondes gaan vooral langs sportclubs, zwembaden, fitnesszaken,... en zijn bij voorkeur uit te voeren met de auto. Deze rondes leg je af tijdens onderstaande vastgelegde weken (reken 1dag/maand):

  • Week van 14-18 januari 2019
  • Week van 18-24 februari 2019
  • Week van 25-31 maart 2019
  • Week van 29 april tot 5 mei 2019
  • Week van 3-9 juni 2019

De STUDENTEN-rondes gaan langs campussen, studentenresto's,... en kan je perfect uitvoeren met de fiets. Ook deze rondes leg je af tijdens vastgelegde weken (reken 2dagen/maand):

  • Week van 18-22 maart 2019
  • Week van 23-26 april 2019
  • Week van 20-24 mei 2019


Voordat je de 1e keer op pad gaat verwachten we dat je aanwezig bent op onze startvergadering op donderdag 10 januari om 19u30 in het X-Adventure reiskantoor in Boom.

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een kortingsbon van €500 geldig voor een X-Adventure of Family Adventure vakantie in 2019. Je krijgt the one and only X-Adventure duffel bag en je krijgt een reuze X-Adventure badhanddoek.

Let's do this!

Helemaal overtuigd dat jij de dolenthousiaste plakker bent die wij zoeken?

MELD JE DAN HIER AAN voor 17 januari en laat ons weten waarom jij absoluut thuishoort in ons plakteam!

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief