Hero Kledro 06

CORONA & REIZEN

Boek met corona-garanties

Onzekerheden troef in deze tijden, daarom willen we je graag absolute zekerheid bieden dat je met een gerust hart je zomerreis kan boeken én beleven. We maakten onze reizen nog veiliger dan ze al waren en zorgen ervoor dat als ze toch in het water vallen, je zonder kopzorgen van de volgende kan beginnen dromen.

Je geld is veilig

Reisrestricties? Geld terug!

Is er op het moment van afreis een negatief reisadvies en moeten wij dus de reis annuleren, dan betalen we je reissom integraal terug binnen de 2 weken. Je kan er ook steeds voor kiezen om kosteloos om te boeken naar een andere periode of zelfs naar 2023.

Zelf annuleren? Gedekt door Allianz.

Een gebroken been, een andere job, herexamens, ziekte en jawel ook ziekte door Covid: als je in de onmogelijkheid bent om op reis te vertrekken en een annuleringsverzekering afsloot bij onze partner Allianz, betalen zij je reissom volledig terug (de verzekeringspremie zelf wordt nooit terugbetaald). Let wel, het moet een door de polis gedekte annuleringsreden zijn. Lees hier meer over de polis en premies.

Je reissom is veilig, zelfs als wij er niet meer zijn.

Door onze aansluiting bij het Garantiefonds Reizen ben je als reiziger beschermd tegen een faillissement. We zijn het voor alle duidelijkheid nog helemaal niet van plan, maar mocht het ooit zo ver komen dan zorgen zij ervoor dat je je voorschot of reissom terugkrijgt.

Je reis is veilig

Veilig op reis, nóg meer dan anders.

Veiligheid is sowieso al een topprioriteit en daar kwamen sinds vorige zomer nog heel wat corona-maatregelen bij. Onze aanpassingen aan logies, restaurant, activiteiten, groepsgebeuren en sportmateriaal vind je hier uitgebreid terug.

Ziek op reis? Gedekt door Allianz.

Raak je op reis gekwetst of ziek en sloot je een reisbijstandsverzekering af bij onze partner Allianz dan nemen zij de medische kosten en eventuele repatriëring op zich. Ook ziekte door Covid valt hieronder met uitzondering van reizen naar een rood gebied. L Lees hier meer over de polis en premies.

Actieve natuurreizen, ideaal in coronatijden.

Los van extra veiligheidsmaatregelen en garanties hebben onze reizen sowieso al de beste troeven voor reizen in corona-tijden. Kleinschalig, in dunbevolkte regio’s, bereikbaar met je eigen wagen en steeds in de gezonde buitenlucht!

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief