Hero 112 Small

Waarom X-Adventure

Specialist in canyoning en avontuurlijke trips in Europa

Geen zin in een typische strandvakantie? X-Adventure verzorgt actieve trips boordevol bergsportplezier voor ieders conditie en durf.


In eigen & goede handen

Van jongs af aan zelf gepassioneerde canyoneers stellen we de hoogste kwaliteitseisen aan onze reizen en ons Nederlandstalig team. We baten zélf het X-kamp uit en leiden zélf onze gidsen op in de X-Academy, toonaangevend in Europa. Samen vormen we één enthousiaste familie en stellen jouw veiligheid en zorgeloos vakantiegenot voorop.

Fun & Fiesta

Wij zorgen voor een volledige en sfeervolle omkadering van jouw avonturenweek. In de gezellige loungebar is het steeds heerlijk relaxen en nakeuvelen. Spontane en legendarische feestjes in onze eigen feestschuur op een heuveltop op loopafstand van het kamp omarmen wie daar zin in heeft.

Wie reist met ons?

Groepjes vrienden, singles, alleenreizigers, studenten, twintigers, dertigers...: iedereen met een sociale en avontuurlijke spirit is welkom bij ons! Wij stellen geen grenzen, wij verleggen ze. Leeftijdsgenoten ontmoet je hier sowieso en vooral mensen met een open mind die net als jij genieten van een outdoorbeleving in groep.

Hero 145 Small

Canyoning is er voor iedereen

Vanuit de vertrouwde omgeving van ons X-kamp nemen we je mee op avontuur. Stap voor stap verleg je je grenzen en ga je dieper de canyons in. Met onze stimulerende coaches leer en beleef je het allemaal zelf, in een ongedwongen sfeer en volgens je eigen kunnen. Naast canyoning bieden we diverse andere toffe bergsporten aan.

Onze nieuwsbrief