Gidsenteam

Gepassioneerde Nederlandstalige professionals

Onze activiteiten worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. Het zijn gediplomeerde professionals en stuk voor stuk energieke jonge mensen die graag hun passie voor buitensport met jou delen. De nodige kennis en kunde verwierven ze aan onze X-Academy.

Professioneel opgeleid aan de X-Academy

Onze gidsen hebben een strenge beroepsopleiding succesvol doorlopen. Ze zijn technisch uiterst bekwaam en handig en besteden de grootste aandacht aan jouw veiligheid. Aan de X-Academy worden naast het sporttechnische gedeelte ook de nodige didactische en sociale vaardigheden van de gidsen in opleiding aangescherpt.

Allround profiel

Ons team bestaat uit veelzijdige alleskunners met een aanstekelijk sociaal profiel. Ze zijn evengoed niet om een lolletje of een feestje verlegen en zorgen voor sfeer en ambiance in de groep. Met hun enthousiasme en eindeloze energie weten ze eenieder te inspireren.

Met liefde voor het vak

Geen nine to five voor onze mensen. Het is geen job, maar een levensstijl. Het is de passie voor canyoning en natuursport in de bergen die hen drijft. Ons loyaal gidsenteam is uitgegroeid tot één grote groep vrienden. Elke zomer opnieuw geven ze het beste van zichzelf om jou een onvergetelijk avontuur te bezorgen.


MEET OUR TEAM of JOIN OUR TEAM

Onze nieuwsbrief