Img 20220716 Wa0000 2

Join our team

Openstaande vacatures

Seizoensmedewerkers 2023

Zin in een niet-alledaagse job? How about avontuurlijke reizigers de vakantie van hun leven bezorgen. We zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers om het X-Adventure en Family Adventure monitorenteam te versterken in de Spaanse Pyreneeën en de Italiaanse Alpen. Ben je tijdens de zomer enkele weken (of zelfs maanden) vrij, bekijk dan zeker deze vacatures.

Solliciteren doe je via het sollicitatieformulier bij onze team-login rechtsboven aan deze pagina. Maak een profiel aan, duid je voorkeuren en interessante functies aan zodat we je later kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.


Allround Kampmonitor

Om ons team aan te vullen zijn wij op zoek naar geschikte monitoren die een fantastische tijd in de bergen willen doorbrengen. Als allround kampmonitor word je ingeschakeld op één van onze 4 reislocaties en sta je in voor een verscheidenheid aan kamptaken; je vervoert deelnemers, je houdt de bar open, zorgt voor een proper kamp, regelt logistieke zaken en leveringen, ... .

De leuke sfeer binnen onze avontuurlijke reizen en het uitbundige team maken van deze job dé perfecte vakantiejob.

Meer informatie over deze functie

Outdoor Guide

Een Outdoor Guide bij Lifelong Exploring is een geboren entertainer die dagelijks avontuurlijke activiteiten zoals survivals, kajak, family trophy’s, bouldering, laag touwparcours of archery tag begeleidt. Voor jou staat de groep, de omgeving, fun en veiligheid centraal. Je kan jezelf specialiseren in verschillende disciplines door het volgen van interne modules.

Er zijn een aantal sportieve activiteiten waar je een specifiek diploma voor nodig hebt zoals canyoning, rotsklimmen en via ferrata.

Personen met een diploma Lichamelijke Opvoeding passen goed in deze functie, maar ook andere enthousiaste personen zijn perfecte Outdoor Guides!

De ervaring die je opdoet is dé springplank voor een bergsportbegeleider. Deze functie vormt dan ook de ideale opstap naar meer specifieke gidsfuncties zoals canyoningguide. Bij voorkeur maak je meerdere jaren deel uit van het unieke X-team en ondersteunen we jou in je groei.


Indien je meer informatie over deze functie wenst, neem dan zeker contact op per mail of telefoon (03/283 83 01).

Solliciteren kan via het sollicitatieformulier.

Meer informatie over deze functie

Canyoning Guide

Ben je met een touw in de hand op de wereld gezet en wil je je passie voor canyoning delen met iedereen die je tegenkomt? Draag jij veiligheid en overzicht hoog in het vaandel en kan je anderen enthousiast maken door jouw ervaring met deze prachtige bergsport? Dan is de functie van Canyoning Guide zeker iets voor jou!

Voor deze functie heb je een specifiek diploma nodig (Initiator Canyoning - Vlaamse Trainingsschool (of gelijke).

Meer informatie over deze functie

Animator

Ben jij 18+, heb je geen moeite je in te leven in de wereld van kinderen tussen de 6j en 18j en ben je een echte speelvogel? Dan is de functie van animator misschien wel de uitgelezen zomerbezigheid voor jou!

Wij zoeken enthousiastelingen die graag deel uit maken van een hecht team en toch zelfstandig kunnen werken.
Je voornaamste taak is het verzorgen van de avondanimatie voor kinderen en jongeren. Je wordt soms ingeschakeld als extra hulp bij andere activiteiten. Fun verzekerd!

Daarnaast kan je ook deelnemen aan activiteiten zoals canyoning, via ferrata en spelen op en rond de bergen. Je staat in voor het plezier van de kids met als doel al de Family Adventure gasten de vakantie van hun leven te geven!

Meer informatie over deze functie

Administratief Assistent

Bij reizen en planning komt heel wat administratie kijken. Kan je goed om met gegevens en schrik je niet van een portie computerwerk? Kom je graag in contact met veel mensen en kan je die glimlach maar niet van je gezicht halen? Lees dan zeker even verder voor deze functie als Administratief Assistent!

Je staat in voor de administratie van de kampen: check-in van reizigers, tentenverdeling, monitorenadministratie, boekhouding, …

Naast je administratieve taken is er ook af en toe tijd om mee te gaan met activiteiten.

Meer informatie over deze functie

Keukenmedewerker

Elke dag weer de stralende gezichten zien van onze hongerige deelnemers bij het aanschouwen van het buffet, dat geeft voldoening? Groenten snijden en tegelijkertijd zo ver je kan zien een prachtig berglandschap mogen aanschouwen? Dat is werken in onze kampkeuken! Dit alles vergezeld door een leuk team en een fris drankje maakt de job als keukenmedewerker tot een aangename tijdsbesteding tijdens de zomermaanden.

Onze kampen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken waar dagelijks gekookt wordt voor de gasten en de monitoren. Als keukenmedewerker help je onder leiding van de koks bij het voorbereiden van de maaltijden, het onderhouden van het buffet en de hygiëne van de keuken. Overdag heb je vrije tijd om de regio te verkennen, te zwemmen in zwembad/rivier en af en toe kan je meegaan op onze activiteiten.

Als keukenmedewerker heb je geen ervaring nodig. Een gezond enthousiasme en wil om te werken zijn voldoende.

Meer informatie over deze functie

Kok

Verschillende lekkere gerechten op tafel toveren voor grote groepen is voor jou dé uitdaging? Je team aansturen en ervoor zorgen dat iedereen een staande ovatie geeft voor het keukenteam is je absolute doel? Dan ben jij de kok die wij zoeken!

Als kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten en heb je de dagelijkse leiding over onze keuken. Met de hulp van enkele medewerkers zorg je er voor dat de gasten dagelijks lekker eten krijgen. Je staat aan de leiding van een team en zorgt voor een positieve werksfeer!

Voor de functie als kok heb je bij voorkeur een horeca-opleiding gevolgd of heb je reeds ervaring met het koken voor een grote groep mensen en met het leiden van een keuken.

Meer informatie over deze functie

Bouwteam

Elk jaar moeten onze kampen opgebouwd en afgebroken worden. Dit doen we met een bouwteam dat graag de handen uit de mouwen steekt maar even goed graag geniet van even te chillen met een pintje in de zon.

Heb je tijd van half juni tot half juli of in september en ben je een handige Harry, dan is dit zeker iets voor jou.

Meer informatie over deze functie

Hoe solliciteren?

Als één van deze functies je echt aanspreekt en je wil deze zomer graag mee gaan naar Spanje of Italië om ons X-team te vervolledigen, maak een profiel aan op onze team-pagina en toon ons waarom jij een aanwinst zou zijn voor het X-team.

Heb je vragen? Lees dan zeker even verder op veelgestelde vragen.

Heb je hierna nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via team@lifelongexploring.com

Onze nieuwsbrief