Hero 163 Small

Join our crew

Seizoensmedewerkers Zomer 2021

Zin in een niet-alledaagse vakantiejob? How about avontuurlijke reizigers de vakantie van hun leven bezorgen. We zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers om het X-Adventure en Family Adventure monitorenteam te versterken in de Spaanse Pyreneeën en de Italiaanse Alpen. Ben je tijdens de zomer enkele weken (of zelfs maanden) vrij, bekijk dan zeker deze vacatures. Solliciteren doe je via het formulier onderaan deze pagina of volgens de gegevens vermeld in de vacature.

Outdoor Guide

Een Outdoor Guide bij Lifelong Exploring is een geboren entertainer die dagelijks avontuurlijke activiteiten zoals survivals, family trophy’s, rivergames of hikes begeleidt. Voor jou staat de groep, de omgeving, fun en veiligheid centraal. Je kan jezelf specialiseren in verschillende disciplines door het volgen van interne modules.

Er zijn een aantal sportieve activiteiten waar je een specifiek diploma voor nodig hebt zoals canyoning, rotsklimmen, via ferrata of kajak.

Indien je meer informatie over deze functie wenst, kom dan zeker naar het online-infomoment op woensdag 3 maart 2021 om 19u30. Inschrijven kan via het sollicitatieformulier.

Personen met een diploma Lichamelijke Opvoeding passen goed in deze functie, maar ook andere enthousiaste personen zijn perfecte Outdoor Guides!

Meer informatie over deze functie

Canyoning Guide

Ben je met een touw in de hand op de wereld gezet en wil je je passie voor canyoning delen met iedereen die je tegenkomt? Draag jij veiligheid en overzicht hoog in het vaandel en kan je anderen enthousiast maken door jouw ervaring met deze prachtige bergsport? Dan is de functie van Canyoning Guide zeker iets voor jou!

Voor deze functie heb je een specifiek diploma nodig (Initiator Canyoning).

Meer informatie over deze functie

Animator

Als Animator ben je een van de belangrijkste medewerkers in een Family Adventure reis. Je bent een aanspreekpunt voor de families en je staat in voor de dagelijkse avondanimatie voor kinderen en jongeren. Daarnaast ga je enkele keren per week mee op coole activiteiten en help je daarin de ouders een handje met de kids.

Een echte speelvogel? Kijk zeker verder voor meer info!

Meer informatie over deze functie

Administratief Assistent

Bij reizen en planning komt heel wat administratie kijken. Kan je goed om met gegevens en schrik je niet van een portie computerwerk? Kom je graag in contact met veel mensen en kan je die glimlach maar niet van je gezicht halen? Lees dan zeker even verder voor deze functie als Administratief Assistent!

Je staat in voor de administratie van de kampen: check-in van reizigers, tentenverdeling, monitorenadministratie, boekhouding, …
Naast je administratieve taken is er ook soms tijd om mee te gaan met activiteiten.

Meer informatie over deze functie

Master of Camera

Ben jij graag in de weer met het maken van leuke foto's en filmpjes waar de sfeer van af druipt? Lees dan zeker verder want wij zijn op zoek naar een echte Camera Master! Doorheen de zomer beleven onze gasten enorm veel fantastische momenten, tijdens activiteiten maar ook op onze kampen én als Master of Camera mag jij deze voor in de eeuwigheid vastleggen. En dat allemaal omgeven door prachtige bergen en superleuke mensen!

Meer informatie over deze functie

Keukenmedewerker of Afwasser

Keukenmedewerker

Elke dag weer stralende glimlachen zien van de mensen die na een lange actieve dag aanschuiven aan ons buffet, dat geeft voldoening? Groenten snijden en tegelijkertijd zo ver je kan zien bergen mogen aanschouwen? Dat is werken in onze kampkeuken! Dit alles vergezeld door een leuk team en een fris drankje maakt de job als keukenmedewerker tot een aangename tijdsbesteding tijdens de zomermaanden.

Onze kampen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken waar dagelijks gekookt wordt voor de gasten en de monitoren. Als keukenmedewerker help je onder leiding van de koks bij het voorbereiden van de maaltijden, het onderhouden van het buffet en het opruimen. Overdag heb je af en toe tijd om mee te gaan met de activiteiten of om te zwemmen aan de rivier. ’s Avonds wordt er al eens een feestje gebouwd 😉

Als keukenmedewerker heb je geen ervaring nodig. Een gezond enthousiasme en wil om te werken zijn voldoende.

Meer informatie over deze functie


Afwasser

Held van de keuken! Op korte tijd stevig de handen uit de mouwen steken en in de rush van de service een constante stroom aan vaat verwerken (met machine 😉). Teamwork makes the dream work - dit geldt ook in de keuken!

Je helpt het keukenteam met de vlotte verwerking van het vuile keukengerei en de vaat van onze deelnemers. 2 keer per dag even aan het werk en tussendoor ruim de tijd om te genieten van een fantastische bergomgeving, daar doen we het voor!

Meer informatie over deze functie


Kok

Verschillende lekkere gerechten op tafel toveren voor grote groepen is voor jou dé uitdaging? Je team aansturen en ervoor zorgen dat iedereen een staande ovatie geeft voor het keukenteam is je absolute doel? Dan ben jij de kok die wij zoeken!

Als kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten en heb je de dagelijkse leiding over onze keuken. Met de hulp van enkele medewerkers zorg je er voor dat de gasten dagelijks lekker eten krijgen.

Voor de functie als kok heb je bij voorkeur een horeca-opleiding gevolgd of heb je reeds ervaring met het koken voor een grote groep mensen en met het leiden van een keuken.

Meer informatie over deze functie

Barman/vrouw

Vul een grote kan met vers fruit, een mengeling van dranken en een finishing touch van rode wijn… Zegt dit recept direct SANGRIA? Of liever een pintje en een cola? Als barman/vrouw sta je dagelijks in voor het bedienen van onze gasten met hun favoriete drank in onze eigen kampbar in Escalona (Spanje)!

Niet vies van een feestje organiseren? Ook in onze favoriete feestkeet zoeken we enthousiaste medewerkers die het kunnen uithouden tot in de vroege uurtjes.
Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in deze bars (bediening, muziek, opkuis, …)

Meer informatie over deze functie

Bouwteam

Elk jaar moeten onze kampen opgebouwd en afgebroken worden. Dit doen we met een bouwteam dat graag de handen uit de mouwen steekt maar even goed graag geniet van even te chillen met een pintje in de zon.

Heb je tijd van half juni tot half juli of in september en ben je een handige Harry, dan is dit zeker iets voor jou.

Meer informatie over deze functie

Hoe solliciteren

Als één van deze functies je echt aanspreekt en je wil deze zomer graag mee gaan naar Spanje of Italië om ons X-team te vervolledigen, vul dan het sollicitatieformulier in.

Heb je vragen? Lees dan zeker even verder op veelgestelde vragen.

Heb je hierna nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via arjen@lifelongexploring.com

Onze nieuwsbrief