Hero 104 Small

Reviews

Wat onze klanten zeggen...

We laten ze graag zelf aan het woord. Hier lees je de ervaring van onze reizigers.

 • Katrien (30) - Canyoning XL

  Katrien (30) - Canyoning XL

  Een X-Adventure reis heeft echt alles wat ik van een vakantie verwacht: een super-relaxte sfeer, een bekwaam gidsenteam, actieve dagen met voldoende vrije momenten, lekker eten, veel zon en een tof ingerichte plek op de camping. Al vanaf de eerste keer was ik helemaal gebeten door de canyoning-microbe. Sindsdien blijf ik regelmatig terugkeren. Een dikke merci aan het hele team voor al die mooie vakanties en tot een volgende zomer!

 • Bernard (25) - Op maat met vrienden

  Bernard (25) - Op maat met vrienden

  Onze trip met X-adventure was de ideale vakantie voor onze vriendenbende. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat we volledig konden genieten van de canyoning, geen moeite werd gespaard. Onze privé gidsen brachten ons op onvergetelijke plekken in de prachtige natuur. We waren op zoek naar adrenalinekicks en die hebben we absoluut gekregen, zonder ons ook maar één moment onveilig te voelen. Komt daarbij dat je 's avonds met een hele bende jonge mensen een pintje kan drinken aan de bar of een dansje kan placeren in de 'Vuilen hoek'. X-adventure was voor ons een totaalpakket, één op maat dan nog! 

 • Erik (50) - Advanced Canyoning

  Erik (50) - Advanced Canyoning

  In 2011 ging ik met mijn zonen van 16 en 18 op actieve vakantie met X-Adventure. We schreven in op de Adventure Cocktail. Ik was toen 45 jaar en de rest van de groep tussen 20 en 25. Het was 1 van de meest leuke vakanties die ik heb meegemaakt en sindsdien ben ik / zijn wij verslaafd aan de sfeer, de organisatie, de canyons en de natuur. Dit jaar gaan we voor de vierde keer opnieuw een weekje de canyons in!

 • Evi (29) - Adventure Cocktail

  Evi (29) - Adventure Cocktail

  Twee jaar geleden ging ik voor het eerst mee met X-Adventure. Ik had mij helemaal alleen ingeschreven en wist totaal niet wat ik moest verwachten. De reis werd fantastisch! Een enthousiaste ploeg gidsen stonden ons op te wachten. De groep deelnemers bestond uit mensen van verschillende leeftijden maar dat stoorde niet aangezien we allemaal zin hadden voor avontuur. Uit de X-Adventure reizen zijn een paar mooie vriendschappen ontstaan. Zo ga ik sindsdien met één van de medereizigers elke week klimmen.

 • Sam (31) - Canyoning XL

  Sam (31) - Canyoning XL

  Na mijn eerste bezoek op de site was ik onmiddellijk verkocht: daar wou ik op verlof gaan, even stoom aflaten en een leuke tijd beleven. Ik ben geen strandhopper en al zeker geen hotelganger, dus een weekje avontuur in de bergen… ik dacht: laat maar komen! In het begin was ik stiekem wel wat ongerust. Een groepsreis met allemaal onbekenden was vrij intimiderend. Een uurtje nadat de bus vertrok in België, was dat intimiderend gevoel volledig verdwenen. Allemaal gelijkgestelde toffe zielen! Na zomer 2006 en 2007 was ik in 2014 weer van de partij. Ik kan er niet aan doen, ik heb mijn hart daar verloren.

 • Lowik (22) - op maat met Chiro Wacko

  Lowik (22) - op maat met Chiro Wacko

  Ons programma op maat was heel vlot georganiseerd: een mooi totaalpakket met veel sport en ietwat durf. Ter plaatse werden we op een volwassen manier begeleid door een jong gidsenteam met een hart voor bergsport dat echt begaan was met ons vakantieplezier. Ze wisten onze groep heel goed te motiveren en losten ter plaatse alle mogelijke bekommernissen volledig op maat voor ons op. Goed sfeer, veel pintjes en een prachtige omgeving vol water en groen!

 • Ivan (50) - Guara Deep Canyoning

  Ivan (50) - Guara Deep Canyoning

  Spectaculaire canyons afdalen in een uniek natuurgebied is een aanrader voor iedereen die zich jong voelt.... Maar om hier net zoals ik jaar na jaar weer terug te keren is toch vooral 'prettig gestoord' zijn. :-)

Zin in meer?

Onze nieuwsbrief