Canyoning adrenaline in de natuur van Spanje

Groepsaanvraag

Samen ontwerpen we jouw ultiem avontuur

Een bijzondere gelegenheid, periode, groep of specifieke wensen? Dankzij onze persoonlijke aanpak en expertise en de organisatie in eigen beheer hebben we alles in handen om jouw droomvakantie in elkaar te steken met je activiteitenpakket en logement naar keuze.


Van jeugdgroepen tot bedrijfsreizen

Een verjaardag, een mijlpaal, een vrijgezellen, een jaarlijks treffen met de vereniging... Het is eens iets anders om dit op vakantie te vieren met een reeks onvergetelijke avonturen in een plezante setting en sfeer. We verwelkomen alle groepen. Je zal aangenaam verrast zijn door de voordelige prijzen en de vele mogelijkheden.

Van kamperen tot luxueuze wellness

Welkom op ons kamp met diverse logementsformules voor ieders budget van basic camping, over glamping tot Adventure Cabins. Nog meer luxe is mogelijk in vijfsterrenhotels met wellness faciliteiten. Maatwerk betekent dat we luisteren naar jouw wensen, voorkeursperiode en je een volledig voorstel bezorgen op basis van de mogelijkheden.

Teambuilding met de collega's

Een bijzonder bedrijfsavontuur met groepsbindende activiteiten? Dichtbij in Spanje in de knappe, bergachtige setting van de Pyreneeën en in zuiderse sferen? X-Adventure is dé specialist in avontuurlijke bergsporten met uiterst bekwame en gekwalificeerde topgidsen. We bieden maatwerk voor bedrijven in alle budgetklasses. We kennen de streek van Ordesa beter dan onze eigen broekzak en suggereren de accommodatie die het beste bij jullie bedrijf past.

Onze nieuwsbrief