Hero 6 Small

Over ons

Avontuur met klasse

Voor zaakvoerders Dries, Jeroen en Helena is het delen van hun kennis en ervaring in de buitensport naast een professionele missie vooral een pure passie. Dit sterke trio trekt een toegewijd en trouw team dat samen de crème van de canyoningsport vormt.

Met de oprichting van een eigen opleidingstraject zetten zij canyoning professioneel op de kaart. Aan hun X-Academy studeren sinds 2004 enkel hooggekwalificeerde topgidsen af.

Door hun jarenlange ervaring als gidsen en reisorganisatoren weten zij perfect hoe jou te laten genieten van een actieve vakantie. Met de grootste zorg baten zij een kleinschalig en sfeervol kamp uit, een waar outdoorparadijs in een regio die ze beter kennen dan hun eigen broekzak.


Het kernteam achter de schermen

 • Helena Debedts

  Zaakvoerster met een ❤ voor buitensport

  Meer info

 • Jeroen Schurmans

  Zaakvoerder met een ❤ voor buitensport

  Meer info

 • Dries Schurmans

  Zaakvoerder met een ❤ voor buitensport

  Meer info

 • Arjen

  Teammanager & regio-verantwoordelijke met een ❤ voor buitensport

  Meer info

 • Jasmien

  Reisexpert met een ❤ voor buitensport

  Meer info

 • Zef

  Content & Marketing met een ❤ voor buitensport

  Meer info

 • Flo

  Reisexpert met een ❤ voor buitensport

  Meer info

Meet the locals: ons team in het X-kamp

Ter plaatse kunnen we rekenen op een hardwerkend team van 20 vaste seizoensmedewerkers en een 50-tal gidsen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat leven zij met je mee. Het zijn getalenteerde allrounders die weten te inspireren met hun energieke levensstijl. Onze monitoren zijn gediplomeerde professionals, zorgvuldig geselecteerd op basis van technische, pedagogische én sociale skills. Elk jaar volgen ze een bijscholing. Ze zijn allen Nederlandstalig en hebben aandacht voor iedereen in de groep. Ook het Belgisch keukenteam kruidt de sfeer in het kamp met een stevige portie enthousiasme.


Avontuurlijke groepsreis met Nederlanstalige monitoren

Een professionele passie

Het X-Adventure team bestaat uit specialisten met een jarenlange passie voor avontuurlijk reizen en canyoning. Na 20 jaar kunnen wij rekenen op de vaste waarden binnen ons gidsenteam die je tijdens je avontuurlijke groepsreis uiterst professioneel en enthousiast begeleiden. We bestaan uit een toegewijd kern-team (3 zaakvoerders en 5 mensen achter de schermen) en een basis-team ter plaatse van 20 saissonniers en 50-tal gidsen.

Onze nieuwsbrief