Onze monitoren zorgen voor een goede sfeer op jouw avontuurlijke reis

Het X-Kamp

Sfeer en gezelligheid troef

Elke zomer herrijst een gezellig tentendorpje op een toffe camping in het Noorden van Spanje: het X-Adventure kamp. De vaste ingrediënten zijn de X-bar, Marroqui lounge en niet te vergeten: onze eigen feestschuur op een heuveltop, de legendarische ‘Vuilen Hoek’. Alles voor de perfecte ambiance!

Un cerveza por favor!

Centraal in het kamp vind je de sfeervolle kampbar en Marroqui lounge. Altijd open. Hier start en eindig je ongetwijfeld elke dag. De uitnodigende schommelstoeltjes, hangmatten en sfeervolle lichtjes dompelen je onder in een relaxt vakantiegevoel. De perfecte plek voor een gezelschapsspel, een goed gesprek met de barvrouw, of gewoon heerlijk chillen na een intense dag.

Sport en spel

De hele week wordt passend entertainment voorzien zodat je je hier geen seconde hoeft te vervelen. De speelvelden aan de camping nodigen uit tot een partijtje voetbal, volleybal, frisbee, kubb, badminton, enz. ’s Avonds tonen we openluchtfilms op groot scherm, organiseren we een quiz en natuurlijk memorabele feestjes, waaronder een thematisch verkleedfeestje.

Fiësta vibes

Onze feestschuur is uitgegroeid tot een waar instituut. Hier, bovenop de berg, in 'the middle of nowhere', hier hangt iets in de lucht. Zelfs als er geen danser in je schuilt of je je verkleedt in een muurbloempje word je meegesleept in verrassende vibes.


Onze nieuwsbrief