Hero 21 Small

All-in comfort

Zorgeloos genieten in jouw stijl

Zodra je inschrijft is je reis gegarandeerd. Wij zorgen voor de volledige logistieke omkadering zodat jij je van de praktische organisatie niets hoeft aan te trekken en 100% van je vakantie kan genieten. Slapen, eten en transport kan volgens de formule die het beste bij jou past: van een eenvoudig tentje, over glamping tot een adventure cabin. Je schuift aan bij ons aan tafel of kookt zelf . Stap mee onze bus op of maak er je eigen roadtrip van.

Volpension of zelf koken

De chef kok op het kamp serveert een mix van vertrouwde Belgische klassiekers en lokale specialiteiten, telkens in buffetstijl. We houden consequent rekening met voedingswensen en speciale diëten. Wie wil kan ook kiezen om zelf te koken in onze equipeerde keuken.

Van basic tent tot glamping en adventure cabins

Slaap je graag in de natuur, dan kies je voor een tentje. Met de basic formule voorzie je zelf een matje, slaapzak en hoofdkussen. Mag het een tikje exclusiever? Dan zijn er de luxetenten met echte bedden, elekriciteit, verlichting en alle linnen voorzien. Wie graag een dak boven zijn hoofd heeft, kan terecht in comfortabele, houten bungalows met eigen badkamer, kitchenette en leefruimte. Per bungalow zijn er twee cabins met ruimte voor 1, 2 of 3 avonturiers. Op het terras geniet je van het ontbijt en kan je gezellig een boekje lezen of een streekwijntje degusteren.

Bus, eigen wagen of fly & drive(r)

Verschillende transportformules brengen je tot ons kamp in Spanje. Onze luxe autocar vertrekt tijdens de zomermaanden wekelijks op vrijdagnamiddag. Ter plaatse zorgen wij voor het vervoer naar de activiteiten. Zelf rijden kan met je eigen wagen van thuis uit tijdens een heerlijke roadtrip naar het Zuiden. En rij je liever niet alleen, neem dan zeker even een kijkje op het carpoolforum. Ter plaatse heb je de vrijheid van je eigen vervoer en volg je de gids naar de activiteiten. Vliegen doe je best naar Toulouse, Barcelona of Zaragoza en van daaruit kan je met een huurwagen verder.

Goed gevulde actieve dagen

Bij ons geen lege vakanties waar je elke dag moet bijbetalen als je iets wil doen. Je kan weliswaar kiezen voor een programma met maar 4 actieve dagen, maar de meeste reizigers kiezen voluit voor 6 dagen avontuur! En die dagen zijn behoorlijk goed gevuld: niks van 11u tot 14u en dan de rest van de dag wat rondhangen. Elke dag vertrekken we rond 10u en meestal ben je niet voor 17u terug op het kamp. Soms pas om 18u, al ligt dat dan meestal wel aan het terrasje dat je na de canyon passeerde:-)

Onze nieuwsbrief