Canyoning adrenaline in de natuur van Spanje

Waarom Canyoning?

De meest complete en veelzijdige bergsport

Met canyoning ontdek je prachtige stukjes natuur buiten het bereik van de gewone wandelaars. In groep volg je de loop van een rivier van bron tot monding en je daalt steeds dieper de kloof in. Onderweg ervaar je aan den lijve hoe de rivier als een vernuftig architect het landschap uitsleet. Het wordt een heus hindernissenparcours en vraagt verschillende technieken: je klimt, rappelt, springt en glijdt. De natuur als waterpretpark met een stevige portie adrenaline en fun!

Grensverleggend 

Je zal stomverbaasd zijn door je eigen kunnen en durf. Je gaat steeds een stapje verder, springt elke dag een stukje hoger. Op het einde van de week spring je dieper dan in je wildste dromen. Uit de canyon kom je mentaal sterker dan ooit.   

Toegankelijk voor iedereen

Geen twee canyons zijn dezelfde. Het type gesteente, de hoeveelheid water en de steilte van de wanden bepalen de moeilijkheidsgraad. Voorkennis is niet vereist. Onze gidsen bouwen jouw ervaring geleidelijk op. Je start met een initiatie op het kamp en stap voor stap word je zelfstandig canyoneer.

Groepsbindend

Canyoning is bovenal een superplezante sport. Iedereen doet op z'n eigen niveau waar die zin in heeft. Mekaar een duwtje in de rug geven en samen springen creëert een hechte groepssfeer die blijft nazinderen op het kamp en op de dansvloer. 


Onze nieuwsbrief