Carpoolforum Small

Carpoolen naar Spanje

Samen naar Spanje reizen

Geen bus? Check het carpoolforum

De X-Adventure autocar reist in de zomermaanden (jul-aug) elk weekend tussen België en Spanje. In september is er geen busdienst en organiseren we een carpool forum, de plek waar reizigers met vrije plaatsen in hun wagen en reizigers op zoek naar vervoer elkaar vinden.

Reizen in september

Reis je in september richting Spanje, maak dan gebruik van het carpoolforum. Rijd je met de eigen wagen dan kan je aangeven hoeveel vrije plaatsen je hebt voor carpoolers. Heb je geen eigen vervoer, dan kan je hier contact opnemen met andere carpoolers.

Idealiter carpool je met reizigers die hetzelfde reisprogramma als jij reserveerden. Ter plaatse gebruik je immers ook de wagen om naar alle activiteiten te rijden. Lukt het niet om te carpoolen met reizigers met hetzelfde reisprogramma? Geen nood, ter plaatse kan je ook met onze gidsen meerijden naar de activiteiten.

5 redenen om te carpoolen

  1. Het is gezellig. Je leert meteen je medereizigers kennen. Groepsreis meteen goed van start.
  2. Het is goedkoop. Je deelt kosten voor tanken en tolwegen. Hoe meer carpoolers, hoe minder je betaalt.
  3. Bye bye vermoeidheid. Hebben je medereizigers een rijbewijs dan kan je afwisselen achter het stuur. 
  4. Het is milieuvriendelijk. Hoe minder auto's op de weg, hoe minder CO2-uitstoot. Duh.
  5. Minder parkeerstress. Ook ter plaatse rij je samen naar de activiteiten. Parkeren bij de canyon is vaak minder voor de hand liggend dan parkeren bij de Delhaize. Hoe minder wagens, hoe meer manoeuvreerruimte. :-) 

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief