Hero 89 Small

Waarom je best met de bus naar Spanje reist

Over duurzaam reizen en all-in comfort

Team 320 320 1

Helena Debedts

2/06/2017

Duurzaam: 80% minder CO2 uitstoot

Reizen per bus is de meest milieuvriendelijke vorm van openbaar vervoer. Kies je voor een busreis ipv het vliegtuig of je wagen, dan kan je je ecologische afdruk met maar liefst 80% verminderen.

Je vakantie duurt bijna 2 dagen langer

Van zodra je op vrijdagavond de bus opstapt, hoef je werkelijk niks meer te doen. Enkel genieten, voetjes omhoog, filmpje kijken en kennismaken met je medereizigers. Je komt al op zaterdagvoormiddag aan in het X-kamp terwijl de deelnemers met de wagen meestal pas op zaterdagavond arriveren. En ook de laatste dag kan je optimaal benutten: terwijl de anderen vaak al rond de middag vertrekken, kan jij rustig afscheid nemen, een laatste plons in de rivier maken of van je laatste sangria genieten.

Geen kopzorgen is meer genieten van je verlof

Je hebt nul verantwoordelijkheid  wat betreft je transport. Vooraf moet je wagen niet op onderhoud, je hoeft niet na te gaan of je wel voldoende bent verzekerd in het buitenland of voor die extra reizigers die je meeneemt, en ook die pech-onderweg hoef je niet last-minute nog te vernieuwen. Flitsboetes kunnen je reis niet nodeloos duurder maken en ter plaatse hoef je je ook al niet druk te maken om parking.

Volop genieten van het afscheidsfeestje

Niets houdt je tegen om de laatste avond een leuk feestje te bouwen. Een pintje teveel of slaap tekort kunnen geen kwaad. De buschauffeurs brengen je de dag nadien immers  veilig terug naar België.

Onze buspartner Alkreizen: al jaren ongevallenvrij

Al jaren brengen onze buspartners onze reizigers veilig op hun bestemming in het Noorden van Spanje. Hun comfortabele bussen en vriendelijke chauffeurs zijn een absolute meerwaarde voor de busrit.

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief