Drinkbus Small

Gedaan met water in plastiek flessen

Bring your own

Team 320 320 1

Helena Debedts

22/06/2018

Onze planeet: als we er geen zorg voor dragen blijft er straks niet veel meer over van al het moois dat wij jullie graag helpen ontdekken. Duurzaamheid stond al vanaf dag 1 hoog in onze lijst maar vanaf deze zomer schakelen we ineens een paar versnellingen hoger. Zo bannen we onder andere op al onze reizen water in plastiek flessen. En dat is geen kleintje als je weet dat wij tot vorig jaar op een zomer gemakkelijk zo’n 15.000 flessen richting vuilbak brachten…


Wij zorgen voor het water - op al onze reizen heb je ongelimiteerd toegang tot lekker, fris en gezond bronwater – en van jullie vragen we om een herbruikbare drinkfles te voorzien.

PRAKTISCH: voorzie tijdens je reis een drinkfles van minstens 700ml. (Dit hoeft niet 1 drinkbus per persoon te zijn. Je kan als vriendengroep van 5 dus evengoed 3 drinkflessen van 1 liter meenemen.)

Nog een drinkfles aanschaffen?

Voor onze gidsen werken we samen met Klean Kanteen dat sinds 2004 duurzame en herbruikbare drinkflessen in roestvrij staal op de markt brengt. 

We bieden deze ook aan onze reizigers aan: €20 voor een fles van 800ml mét sportdop. Bestellen kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@x-adventure.be met vermelding van je naam, reisprogramma en reisperiode. We leggen de drinkfles voor je klaar bij aankomst in Spanje.

Avontuurlijke vrienden? Neem ze mee naar de infoavond.

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief