Luxueus Kamperen Large

Camping of Glamping?

Luxueus kamperen op avontuurlijke vakantie

Ook het X-kamp ontsnapte niet aan de glamping-trend die de laatste jaren in de kampeerwereld zijn intrede deed. Eenvoudig en budgetvriendelijk overnachten kan nog steeds maar ondertussen kan je naast die basic tent ook terecht in bv een sheddie: een heerlijk knusse cocoon. Of wat dacht je van lekker luxueus bivakkeren in een adventure cabin met eigen badkamer, woonkamer en terras? We zetten de mogelijkheden nog even op een rijtje.

Team 320 320 1

Helena Debedts

10/05/2017

Basictent

Voor de liefhebbers van kamperen en/of reizigers met een strikt budget. Een ruime tent met twee slaapcompartimenten en voldoende plaats om je bagage achter te laten en je om te kleden. Je krijgt een eigen slaapcompartiment (140 cm x 210 cm) en neemt zelf een matje, slaapzak en eventueel een hoofdkussen mee. 

Praktisch: opgelet met oversized luchtmatrassen! Als die niet in je tent kan, heb je er uiteraard niet veel aan. Hou er rekening mee dat het in de bergen 's nachts afkoelt. Neem bij voorkeur een slaapzak met comfortzone 5 à 10°C mee (of nog lager als je een koukleum bent).

Altijd inclusief bij Avonturenmix en Canyoningreizen.

Sheddie

Liever wat meer comfort en geen gesleur met je slaapgerief? Dan zijn onze supergezellige houten chalets iets voor jou. De Sheddies zijn voorzien van een goed bed met matras en daaronder lekker veel bergruimte. Een warme slaapzak, bedlinnen en een hoofdkussen liggen voor je klaar.

Een heerlijk knusse cocoon voor koppels (oh romantiek!) of lekker veel ruimte en privacy voor singles (oh luxe!), met de sheddies kampeer je in stijl!

Mogelijk bij Adventure Cocktail, Ordesa Experience en Canyoning XL.

Luxetent

Voor reizigers zonder eigen kampeerspullen, first-time kampeerders en uiteraard voor iedereen die wat meer comfort op prijs stelt. Onze luxetenten combineren de geneugten van een echt bed met de authentieke ervaring van slapen in de ongerepte buitenlucht. 

Een ruime tent met twee slaapcompartimenten (140 x 210 cm) met een lattenbodem en een matras en ook een bagageruimte met kastje voor je kledij. Kom je als koppel, dan voorzien we in 1 compartiment een dubbel bed en blijft het andere vrij.

Elke tent beschikt over elektriciteit en verlichting. Slaapzak, kussen en bedlinnen liggen voor je klaar. Je hoeft dus geen slaapgerief mee te nemen.

Mogelijk bij Adventure CocktailOrdesa Experience en Canyoning XL.

Adventure Cabin

Voor reizigers op zoek naar gezelligheid, privacy en een vaste stek met een eigen badkamer. Perfect wanneer je met een klein groepje reist. De adventure cabins bevinden zich op de camping vlakbij het X-Adventure-kamp. 

Elke bungalow telt twee slaapkamers en biedt plaats aan maximum vijf personen. Je beschikt over een kitchenette, een badkamer en een leefruimte. Op het terras van onze cabins is het prettig vertoeven in het zonnetje met een boekje of een lekker glas streekwijn in de hand. 
Bekijk de plattegrond.

Mogelijk op aanvraag (voor groepjes van 3 tot 5 pers) bij de Avonturenmixen, de Deluxe-reizen en de Canyoning XL.

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief