Hero 21 Small

Accommodatie

Slapen in het X-kamp: voor elk wat wils

Kom je met eigen matras en slaapzak in een basic tent of slaap je liever op een van onze matrassen in de ingerichte tent?

Basic tent

Voor de liefhebbers van kamperen en/of reizigers met een strikt budget. Een ruime tent met twee slaapcompartimenten en voldoende plaats om je bagage achter te laten en je om te kleden. Je krijgt een eigen slaapcompartiment (1,4 m x 2,1 m) en neemt zelf een matje, slaapzak en eventueel een hoofdkussen mee.

Praktisch: opgelet met oversized luchtmatrassen! Als die niet in je tent kan, heb je er uiteraard niet veel aan. Hou er rekening mee dat het in de bergen 's nachts afkoelt. Neem bij voorkeur een slaapzak met comfortzone 5 à 10°C mee (of nog lager als je een koukleum bent).

Ingerichte tent

Voor reizigers zonder eigen kampeerspullen, first-time kampeerders en uiteraard voor iedereen die wat meer comfort op prijs stelt. Onze ingerichte tenten combineren de geneugten van een echt bed met de authentieke ervaring van slapen in de ongerepte buitenlucht.

Een ruime tent met twee slaapcompartimenten (1,4 x 2 m) met een lattenbodem en een matras. Elke tent beschikt over elektriciteit, verlichting en bedlinnen.

Zin in meer?

Onze nieuwsbrief