Hero 21 Small

Accommodatie

Slapen in het X-kamp: voor elk wat wils

Van eenvoudig en budgetvriendelijk overnachten in een basic tent tot lekker luxueus bivakkeren in een adventure cabin met eigen badkamer, woonkamer en terras.

Basictent

Voor de liefhebbers van kamperen en/of reizigers met een strikt budget. Een ruime tent met twee slaapcompartimenten en voldoende plaats om je bagage achter te laten en je om te kleden. Je krijgt een eigen slaapcompartiment (1,4 m x 2,1 m) en neemt zelf een matje, slaapzak en eventueel een hoofdkussen mee.

Praktisch: opgelet met oversized luchtmatrassen! Als die niet in je tent kan, heb je er uiteraard niet veel aan. Hou er rekening mee dat het in de bergen 's nachts afkoelt. Neem bij voorkeur een slaapzak met comfortzone 5 à 10°C mee (of nog lager als je een koukleum bent).

Altijd inclusief bij Adventure Cocktail, Canyoning XL, Ordesa Experience, The Italian Adventure Amazing Ticino

Luxetent

Voor reizigers zonder eigen kampeerspullen, first-time kampeerders en uiteraard voor iedereen die wat meer comfort op prijs stelt. Onze luxetenten combineren de geneugten van een echt bed met de authentieke ervaring van slapen in de ongerepte buitenlucht.

Een ruime tent met twee slaapcompartimenten (1,4 x 2 m) met een lattenbodem, een matras en ook een bagageruimte met kastje. Elke tent beschikt over een houten vloer, elektriciteit en verlichting. Slaapzak, kussen en bedlinnen liggen voor je klaar.

Als upgrade bij Adventure Cocktail, Canyoning XL, Ordesa Experience, The Italian Adventure

Sheddie

Liever wat meer comfort en geen gesleur met je slaapspullen? Dan zijn onze supergezellige houten chalets iets voor jou. De Sheddies zijn voorzien van een goed bed met matras en daaronder lekker veel bergruimte. Een warme slaapzak, bedlinnen en een hoofdkussen liggen voor je klaar. Elke sheddie beschikt ook over elektriciteit en verlichting.

Een heerlijk knusse cocoon voor koppels (oh romantiek!) of lekker veel ruimte en privacy voor singles (oh luxe!), met de sheddies kampeer je in stijl!

Als upgrade bij Adventure Cocktail, Canyoning XL, Ordesa Experience

Adventure Cabin

Voor reizigers op zoek naar gezelligheid, privacy en een vaste stek met een eigen badkamer. Perfect wanneer je met een klein groepje reist. De adventure cabins bevinden zich op de camping vlakbij het X-Adventure-kamp.

Elke bungalow telt twee slaapkamers en biedt plaats aan maximum vijf personen. Je beschikt over een kitchenette, een badkamer en een leefruimte. Op het terras van onze cabins is het prettig vertoeven in het zonnetje met een boekje of een lekker glas streekwijn in de hand. Bekijk de plattegrond.

Inclusief bij de Island Explorer

Mogelijk op aanvraag (voor groepjes van 3 tot 5 pers) bij de Groepsreizen

Zin in meer?

Onze nieuwsbrief