2 2

Win een reis

Win een reis met 4 vriend(inn)en!

Eén winnaar, vier gelukkigen!

Ons 15 jarig bestaan willen we graag vieren samen met jullie. Daarom geven we een reis weg voor 4 personen met alles erop en eraan!

Wat krijg je: een reischeque voor 4 personen voor het reisprogramma Adventure cocktail (4d) of Canyoning XL (6d) met verblijf in Basic tent. Inclusief vol pension en busvervoer!

Hoe deelnemen: Vul hieronder het wedstrijdformulier in vòòr 31 maart. Like onze Facebook pagina en volg ons Instagram profiel.

Winnaar: De trekking zal plaatsvinden op maandag 1 april om 17u (en nee, het is geen flauwe 1 april grap). Je kan de trekking live volgen op onze facebook pagina.

Wist je dat: Ook de mensen die al ingeschreven zijn of inschrijven in deze periode kunnen deelnemen aan deze wedstrijd!

Wedstrijdreglement: de reischeque kan enkel gebruikt worden voor een X-Adventure vakantie en is niet overdraagbaar naar andere producten van LifeLong Exploring. De reischeque dient opgenomen te worden tijdens de zomer van 2019. De reischeque is bedoeld voor 4 reizigers van eenzelfde vriendenkring die samenreizen en kan niet (geheel of gedeeltelijk) worden doorverkocht aan derden. Bestaat de vriendengroep uit minder deelnemers dan wordt de cheque aangepast aan het aantal deelnemers van die groep. Wanneer de winnaar binnen de 4 dagen niet reageert op de communicatie van X-Adventure, of indien de winnaar zelf niet kan deelnemen aan de reis, zal een nieuwe winnaar getrokken worden.

Tot in de zomer :-)

Graag alle vakjes met een asterisk (*) invullen.

Onze nieuwsbrief