Hero 27 Small

Corsica Untold

Canyoning intro in de ruwe natuurpracht van Corsica

Tijdens een sportieve week proef je uitgebreid van al het moois dat canyoning te bieden heeft. We trekken naar de ruwe natuurpracht van Corsica waar je enkele van de mooiste canyons van Europa treft.

Elke dag ontdek je een ander facet van deze veelzijdige bergsport. Van smalle, verticale kloven met veel afdalen en touwenwerk naar echte aqualibi-rivieren vol toffe sprongen en echte glijbanen.

We programmeren 6 verschillende canyons met een toenemende moeilijkheidsgraad. Elke dag verleg je je grenzen en bouw je wat meer technische vaardigheden op.

Uitblazen van onze sportieve en goed gevulde dagen doen we in een prachtige vakantievilla met zwembad aan zee vlakbij het idyllische havenstadje Porto Vecchio. Hier koken we ons eigen potje of we proeven 's avonds samen van de mediterrane keuken in een lokaal restaurant.

Deze reis is ook mogelijk voor gevorderde reizigers met canyoning-ervaring: expeditie Corsica Quest.

Waarom kiezen voor deze reis?

  • De ruwe natuurpracht van Corsica
  • Intense introductie tot canyoning, één van de allerknapste bergsporten
  • Sportief programma doorheen de mooiste canyons van Corsica
  • Heerlijk uitblazen in vakantievilla met zwembad aan zee
  • Zaterdag: vlucht naar Corsica (Figari). Aankomst en check-in.
  • Zondag t.e.m. vrijdag: dagelijks canyoning
  • Zaterdag: Check-uit en vertrek. Terugvlucht.

LOCATIE

Corsica (Fr)

DATA

31/3/2018 tot 7/4/2018

PRIJS

€775

INCLUSIEF

Verblijf in vakantievilla met zwembad (gedeelde kamers), dagelijks canyoning (6x), gebruik van al het technische materiaal, Nederlandstalige begeleiding, BTW, verblijfstaks en dossierkosten.

EXCLUSIEF

Vervoer H/T naar Corsica.

Lokaal vervoer per huurwagen.

Maaltijden en dranken: reken op ongeveer €25 per dag waarmee we ontbijt, lunch en diner aankopen of waarmee we uit eten gaan.

Reisverzekering (vanaf €30) lees meer

Gegarandeerde afreis vanaf 8 deelnemers.

Gelijktijdig met deze reis gaat er ook een canyoning-expeditie door: de Corsica Quest. Hiervoor is wél ervaring vereist (zie Corsica Quest). Beide programma’s gaan in dezelfde periode en op dezelfde locatie door, met als enige verschil het type canyon dat we overdag trotseren. Heb je vrienden die graag meegaan naar Corsica maar die een andere canyoning-ervaring hebben? Dan is dit de ideale manier om samen op reis te gaan.

De dichtstbijzijnde luchthaven op Corsica is Figari. Contacteer ons voor een vluchtvoorstel.

Lokaal vervoer: voor het vervoer naar de canyons maken we gebruik van huurwagens. Je kan ofwel een eigen huurwagen reserveren, ofwel bij boeking vermelden dat je graag een huurwagen deelt met andere reizigers (huurprijs en kosten worden gedeeld).

Gedeeld verblijf in vakantievilla op basis van 2-, 3-, of 4-persoonskamer.


Praktische reisinformatie

Geen zin om alleen te reizen? Vraag een vriend mee of stel een groepje samen.

Onze nieuwsbrief